Paperclip Bike Rack

Green Theory logo

Paperclip Bike Rack

Interested in this Product? Or have a project in mind?
Ask about our pricing and customization options!

By submitting this form, you agree to our Privacy Policy.

1—3

Overview

Originally designed for the Southbank Institute of Technology in Brisbane, the initial brief for the ‘Paperclip’ suite called for a range of seating elements that would be extremely robust and maintenance-free. Working in collaboration with the project team, the preference was for the application of colour that would integrate with the overall corporate branding of the site.

Designed by Street + Garden

Dimensions
11”L x 5”W x 35”H
Materials
Aluminum, Hardwood Timber
Installation
Freestanding, Surface Mountable
Finish
Popular Options

Additional colour options are available upon request and are subject to an additional fee.